Contact

Vragen? Laat het
ons gerust weten.

Heeft u een vraag of wilt contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur. Of stuur een e-mail naar kerkelijkbureau@pkn-assen.nl.

PKN Assen
Collardslaan 2a
9401 GZ Assen
0592 312056

E-mail
kerkelijkbureau@pkn-assen.nl

Openingstijden
Dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:30 uur

ANBI

De Diaconie van de Protestantse Gemeente Assen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat iedereen die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Algemene gegevens

Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse Gemeente te Assen

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Geef je eenmalig via onze website? Jouw bijdrage wordt dan evenredig verdeeld over de initiatieven die staan vermeld op de website. Het geld komt dan, via de diaconie, rechtstreeks terecht bij de projecten.

Geef je een bijdrage via het toezeggingsformulier? Jouw bijdrage komt dan ten goede van de diaconie. Naast het mogelijk maken van hulp en ondersteuning aan mensen in de knel, wordt de bijdrage ook gebruikt voor de vaste kosten van de diaconie. Denk hierbij aan personeelskosten (diaconaalwerker), administratiekosten, etc.

Verantwoording
De verantwoording van de middelen vindt plaats via de jaarrekening en het jaarverslag. Deze stukken plaatsen wij op onze eigen website. Klik hier om de begroting van 2024 en de jaarrekening van 2022 te bekijken.